ONE SMARTDIET
Close

ONE SMARTDIET


Contents
  • Veiligheid

   Veiligheidseisen.

  • Waarschuwing

   ① Gebruik de lichaamscompositie meter niet als u een pacemaker heeft, een medische ECG ondergaat of aan een hart-long machine ligt.
   ② Check uw lichaamscompositie niet wanneer u zwanger bent of tijdens uw menstruatiecyclus. Gebruik het apparaat niet als u zichzelf niet lekker voelt. Bent u ouder dan 65 jaar gebruik het apparaat dan maximaal 1x per dag.
   ③ De electrische impuls (minder dan 150uA en 50kHz) is zo gering dat normaalgeproken een gezond persoon dit niet kan voelen. Voelt u de impuls toch? Stop dan direct met het gebruik van het apparaat.
   ④ Gebruik het apparaat conform deze gebruiksaanwijzing en niet op een andere wijze.
   ⑤ Haal het apparaat niet uit elkaar, uw garantie vervalt bij ondeskundig gebruik en demontage.
   ⑥ Dit product is geen medisch apparaat. Het is niet bedoeld om te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of op enige wijze ter preventie van ziekte.

   Let Op

   ① Gebruik het apparaat niet in de buurt van apparaten met een electrische of electromagnetisch straling. Er zouden fouten in de meting kunnen optreden.
   ② Dit apparaat bevat een oplaadbare batterij. Eet deze niet op en haal deze niet uit elkaar. Hou het apparaat en de batterij uit de buurt van kinderen. Gooi de batterij weg conform de lokale richtlijnen voor afvalverwerking van batterijen.
   ③ Als je het apparaat, het opbergzakje of de batterij weggooit, houd dan de lokale richtlijnen voor afvalverwerking in acht.
   ④ Oefen geen grote krachten uit op het apparaat.  • Applicatie

   Installatie van de mobiele applicatie (app).

  • Je kan de ONE SMARTDIET app vinden en downloaden op google play store of apple app store.Je kan de mobiele applicatie (app) ook downloaden middels de QR code op de doos.

   ① Synchronisatie : Synchronisatie vanaf Android OS 4.3 / iPhone® 4S en hoger.
   ② We bevelen aan om (altijd) de laatste versie van de ONE SMARTDIET applicatie te downloaden om storingen en incorrecte metingen te voorkomen.
   ③ Er wordt u gevraagd om akkoord te gaan met de privacy overeenkomst en data collectie gedurende de eerste keer dat je het apparaat gebruikt. De privacy overeenkomst kan wijzigen zonder bericht.
   ONE SMARTDIET ondersteunt Bluetooth 4.0(BLE). Dit betekent dat je geen PIN CODE hoeft in te voeren op je smartphone. Er kan echter een pop-up verschijnen wanneer je Bluetoot functionaliteit op de smartphone aanzet na het aanzetten van de ONE SMARTDIET. Is dit het geval voer dan geen PIN CODE in en druk op de Cancel knop.  • Meting

   Lichaamscompositie meting.

   • ① Start de ONE SMARTDIET mobiele applicatie (app) op uw smartphone.   • ② Voer uw Naam, Geslacht, Gewicht, Lengte, Geboortejaar in het scherm in.
    Bent u een vrouwelijke gebruiker, kies dan ook uw lichaamsvorm middels Apple (Slank onderlichaam) or Pear (Slank bovenlichaam) in de sectie lichaamstype.   • ③ Selecteer de measure knop in het scherm aan de onderzijde van uw scherm en zet het ONE SMARTDIET apparaat aan. Het apparaat wordt verbonden met uw smartphone and het LED lampje gaat branden. Gaat het lampje niet branden dan dient u het apparaat op te laden.
    ONE SMARTDIET kan worden opgeladen met de bijgeleverde USB kabel en met van een normale 5 pins lader (niet bijgeleverd).   • ④ Meet uw lichaamscompositie terwijl u rechtop staat en beweeg zo min mogelijk.
    Start de meting via uw smartphone door op het startscherm Measure te kiezen. Na 3 seconden start de meeting. Plaats nu uw duimen aan de bovenzijde op de elektroden en de wijsvingers aan de onderzijde op de elektroden (linkerduim op de linker elektrode boven en linkerwijsvinger op de linker elektrode onder en de rechterduim plus de rechterwijsvinger op de rechter elektroden boven en onder) u moet daarbij geen kracht uitoefenen maar het apparaat lichtjes vasthouden. Op het scherm van uw smartphone ziet u de voortgang van de meeting. Blijf tijdens de meting ontspannen staan, beweeg zo min mogelijk en praat niet. Mocht de meting niet zijn geslaagd, een nieuwe meeting kan direct worden gemaakt. Voor meer gegevens ga naar de ONE SMARTDIET applicatie.
    .   • ⑤ Ga naar Fun > Body type determinant en controleer uw lichaamstype.   Voor de meest accurate meting doet u het volgende:

   ① Ga eerst 5 minuten staan voordat je je lichaamscompositie checkt met ONESMARTDIET.
   ② Check de lichaamscompositie 2 uur nadat u wakker bent.
   ③ Check je lichaamscompositie bij voorkeur op een lege maag.
   ④ Wanneer je een maaltijd hebt genuttigd, voer de meting dan 2 uur na de maaltijd uit.
   ⑤ Meet de lichaamscompositie voor fysieke activiteit of voordat u gaat douchen of in bad gaat.
   ⑥ Meet de lichaamscompositie bij voorkeur op een vast tijdstip en bij kamertemperatuur.
   ⑦ U wordt aangeraden tijdens de meting niet te praten.

   Meting van uw activiteiten

   ONE SMARTDIET bevat een versnellingssensor om je stappen te meten. Ga naar Settings > Verbinden met de activiteit en selecteer methodes om te synchroniseren
   Voordat je de activiteiten/bewegingsdata wil synchroniseren, meet dan eerst de lichaamscompositie.
   Alleen de eerst geregistreerde gebruik kan data synchroniseren.
   ② Ga naar Record > Activity en controleer je activiteiten/bewegingsdata.
   ③ Je kunt ook je geschiedenis controleren onderaan de activiteiten van vandaag.
   De activiteiten geschiedens kan tot 90 dagen teruggekeken worden.
   ④ Ga naar Fun > Activity assistant en vergelijk uw data met bekende straten en/of historische punten.

   Data relating to your activity may be unavailable, inaccurate or incomplete. • Klantcontact


 • Als het apparaat of de applicatie niet werkt, stelt u ons daarvan aub op de hoogte.
  E-Mail : info@onesoftdigm.com
  Telephone : +82-54-279-4467

  Garantie

  ① U hebt recht op een jaar garantie na de aanschafdatum.
  ② Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade en vervolgschade ontstaan door onjuist gebruik buiten deze instructie om.
  ③ Schade ten gevolge van natuurrampen vallen niet onder de garantie.
  ④ Waterschade wordt niet gedekt, indien u toch besluit tot reparatie zijn de kosten voor eigen rekening.
  ⑤ Informatie, specificaties en produktwijzigingen kunnen plaatsvinden zonder u daarover rechtstreeks te informeren.

  termen voor het apparaat.
  termen voor de applicatie.